CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Nov 25, 2008

....gumbirreee dalam geraamm...

...nak dijadikkan ceghiter la erk..nak mule tang mane pun x tau...aku ni memg tesangat epinyer laa coz abang arin aku abis kusus ari ni..sebulan ler aku dok nunggu ngan saba dan tawadduknye (ceewwaahhh)...ye la,ari bersejarah aku ghase nak laa aku amik gamba bebanyak...nak upload dlm blog aku ni supaye meriah..supaye x de oghang bebising suh aku upload blog aku ni (ade sesaper terase ker??!!)...
mase nak g tu ati aku dah sakit dah ni..nunggu adik ipau aku..janji kul 8.30 pagi dah sampai kat simpang umah aku..hamppeess!!kul 9.00 baghu nampak batang idung...aku ghase cam nak pancitkan jerk taya kete die...dah ler aku dok tepi jalan tu ghamai yang benti nanyer...kete aku ghosak ker?tayar pancit ker?..ye la,aku kire tekenal gak la kat kg aku ni..hehehehe..
dah ler lambat,sesampai jerk parking penuh bagai nak gile..nak je aku alih kan sesumer kete tu..paneh lak ai ati aku ni..aku pun dengan cekapnye memparkingkan le kete aku jauh dari pintu masuk..nak menapak satu hal lagi ni..ye la,korang x kan x tau,spesis manusia yang badan ala2 comel ni cepat nau ketiak berpeluh klu menapak jauh..makeup pun bleh cair...
sesampai jek aku terus le amik tempat duduk..korang perasan x kipas besa yang selalu ade kat seshopping tu...ha,kipas tu ler..mane x maut tudung aku..patut ler x de oghang nak dok kat ctu..cehh!!! nasib laa...tp,aku pk ok gak aku lepak kat cni..tesejat gak peluh aku...huh!!!
tapi x pe,aku saba jerk hadapi sume dugaan tu coz aku x saba nak bawak abang arin aku balik umah..baghu ler lengkap ghasenyer idup aku ni...hehehehe...
lastly,tahniah kepade abang arin aku coz bejaye menamatkan kusus dengan penuh RELAnyer...kihkihkih...

video

0 comments: